Fredagsmys!

 Publicerat: 2009-11-13 @ 14:16:31

Ja..veckan går fort, fort och jag är glad för det! Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Jag ska laga tacopaj från en recept som jag har hittat på nätet. Får se hur det blir då. Sen kollar vi lite på Idol och eventuellt en film... om det går nån bra film (Nu önskar jag att jag har VODDLER hemma). Det kommer säkert att sluta med att Viktor går och lägger sig mitt i filmen för han är TRÖTT. Inte konstigt för han har jobbat hela veckan, och jag jobbar bara mest hemma och framför datorn:P Så energin har jag ju iallfalla:P

Nu har jag precis bokat två biljetter till filmen 2012 imorgon kväll.Ska bli jättespännande att se. Jag har hört att den ska vara årets bästa film, men det vet man ju inte förrän man har sett den själv. Nu tvingar jag Viktor också att följa med på bio, igen! Hehehe... jag älskar filmer... så är det ju! Följer jag med honom till Winnerbäcks konsert som kostar 300 kronor så kan han väl följa med mig på bio när jag ändå bjuder honom... eller hur?

Nåväl... helgen är uppskattad;) Hoppas ni har en skön helg, mina FÅ läsare:)Det värker i min arm

 Publicerat: 2009-11-12 @ 16:56:25

Igår veccinerade jag mig och fick sprutan i vänsterarm. Idag har jag inte kunnat lyfta armen och det värker så in i...! Synd om mig eller hur? Det tråkigaste var att jag inte har gjort något särskilt idag.... det har varit mödosamt att ta på mig tröja och jacka... så jag valde att stanna inne... och nu har nästan hela dagen gått och jag är uttråkad. Nu skriver jag bara med en hand också:P

Synd att Viktor jobbar hela dagen... annar hade han ju kunnat vara mitt sällskap,,,, när katterna bara sover:P

Nåväl... jag klarar mig:) Det är väl snart dags att väcka mina livsnjutare:)

Ha det bra/Suchada

Rösta

 Publicerat: 2009-11-04 @ 21:36:04

.... på vår Måns!
Den 28/11 är det Kattens dag och vi har skicka in en bild som vi tycker är BRA och nu är vi med i tävlingen om fina priser för våra katter:) Jag ska ta och kolla gamla bilder på Max så han är med i tävlingen också:) Nu är Max också med och tävlar... Glöm inte att rösta på dem:)
Här är länken ni kan gå in och rösta på.
Kattens dag -tävling


En trevlig dag igår kväll...

 Publicerat: 2009-11-01 @ 18:12:09

Ja.. det var en trevlig dag igår. Vi åt god mat på Chillout och kolla lite fotboll tillsammans.. sen bio. Där på Oreallys såg vi på en match mellan Fulham-Liverpool, ja då kände jag verkligen att jag hade hamnat i en fel miljö... hehe... Då blev man ju retat för senaste resultat mot Liverpool... Aja. Jag överlevde i alla fall..
Men en sån härlig dag borde man ju göra oftare tycker jag:)Idag är det ennan dag med nya spänningar...bland annat SM-final mellan IFK Göteborg och AIK. Gissa vilket lag jag hejar på? Hehehe... inte så svårt... men i alla fall.... SMguld har gått till ett starkt och välförtjänst lag, AIK... Ja... Gnaget är ju bättre... så det så!


PS. har lite problem med att ladda upp bilder just nu...så jag låter bli :)

/Suchada