Vilket oväder!

 Publicerat: 2009-12-22 @ 14:29:21Jag som har tänkt att gå in till stan och köpa nya leggings till nyår... får avvakta det den idén. Det blåser och snöar rejält därute!! Brrr...!

Igår hade de en idol-konsert här i Kristianstad och det var finalisterna, Erik och Calle som uppträdde. Jag och Viktor var aldrig där i stan för vi pallade inte ut i det iskalla vädret...det var ju minus 13 grader igårkväll.... aja... mina fötter tål inte temperaturen! hehe.... Här kommer lite bilder från Kristianstadsbladet.... Shit vad mycket folk det var!

;)


Det doftar snön!

 Publicerat: 2009-12-16 @ 16:18:30

Just nu snöar det ute och jag kan nästan känna doften av den inomhus! Så länge det är i isig på vägen så har jag inget emot vinter! Det är ju mysigt! Älskar att ha varma kläder på mig och ut i det friska luften...

Nu kan jag också känna att jullov är bara runt hörnet! Julklappar är inhandlade och jag kände knappt någon stress i år. Idag har jag också känt att oro börja komma... Får jag något jobb? Vad ska jag göra i snarast framtid? Samtidigt kan jag känna spänning förväntan om min framtid... Vilken skola kommer jag att jobba? Vilken klass kommer jag att möta? Vilka elever kommer att bli mina elever?

Nu är vår uppsats klar och skall lämnas in snart...så det känns lite tomt att plöstligt inte har så mycket att göra. Trevligt för då har ju jag tid till börja umgås mer med mina nära och kära... Och snart så är min familj i Skåne för att fira jul och nyår med mig och Viktor. Det kan inte bli bättre än så ju :)

Jaa... livet är ju underbart!

Nu ska jag förberedder mig för träning... Hoppas nu att ni andra har en riktig mysig julperiod med familjen och vänner...På tal om träning så var jag nära att ta med Måns på gymmet, men upptäckte att min väska var alldeles för tung. Hehe!


Kram på er


En kort rapport om förra helgen

 Publicerat: 2009-12-10 @ 20:00:28

Hejsvejs..

Det var inte igår jag bloggade så nu känner jag att det är dags. I helgen var i på en "mini" semester i Lübeck Tyskland. Jag och Viktor åkte ner till Borrby och sov över där i torsdag, sen åkte vi (Jag, Viktor och hans föräldrar och lillebror) tidigt till Tyskland fredagmorgon, från kl 8 till cirka 13, så jag hann sova lite grann i bilen;)

Fredagkväll hade vi en liten förfes på hotellrumt:P hehe... fast det var ju innan vi skulle gå på middag hos Viktors farbror som bor i Lübeck. Vi smakade på AMARULA som vi köpte tidigare under dag... den var FANTASTISK god !!
Den kvällen fick vi fondue till middag och med massa goda drinkar. Först champange, vitt vin, annat vin till efterrätt och lite annat som jag inte minns vad det var. en av goda drinkarna är bland annat den här som smakar gott!

Den kvällen kunde jag känna att jorden snurrade rejält i mitt huvud! Jag viskade till Viktor "jag känner mig full" och han bara sa "skojar du?" Hehehe... sånt kan man inte låtsats...eller jo man kan låtsats att vara full när man nykter, men man kan inte låtsats vara nykter när man är full! Så är det ju:P

Lördag blev ett inslag av julmarknad, shoppingtur, korv-glüwein, italiensk middag och Kapten Morgon på en mysig pub som avslutning. Jaa... den här flaskan delade jag, Viktor och Oskar på. Tänk så gott det var med cola!

Söndag blev kort men vi hann ändå med att vara i Kyrkan och jag blev predikat av en tysk präst och lyssnat på gudomliga sånger. Det enda jag fattade bara "AMEN" och det var det...

Vilken underbar helg!!!!!!!