Gott nytt 2010:)

 Publicerat: 2010-01-02 @ 18:13:31

Det är inte försen att säga gott nytt åt hoppas jag:) Jag, Viktor och katter är hemkomna från en lång och trevlig vistelse i Borrby. Katterna är nyduschade, Viktor vilar just nu och jag känner för att blogga lite grann idag.

Jag åkte ner till Borrby sedan den 23:e december och var där till gårkväll. Viktor kom hem och jobbade några dagar inna nyår. Mina föräldrar och lillsyster var också i Borrby och firade jul och nyår med mig och Viktor. Det var väldigt trevligt att ha de här.

Idag slappar vi bara...men har varit ute och handlat mat innan. Ikväll blir det god mat, vin, film och mys med hela familjen. Här kommer lite bilder från julledigheten.

GOTT NYTT ÅR!

♥ Kommentarer ♥
Postat av: Mikael

Snälla kan jag få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-06-11 @ 09:14:52
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback