Fördel United

 Publicerat: 2009-04-29 @ 22:50:31

Har följt matchen via internet och blev så glad att Man U vann :)
Yeeeeeeeessssssss!!!!!!
Fördel för United, enligt aftonbladet:)

Foto: från Aftonbladet.se   "Matchens enda mål"
 
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/championsleague/article5028957.ab

Fick precis sms från sambon som grattade och kommenterade att matchen var knappast rättvis???
Jag menar hallå... man såg ju vilket lag som är bättre... United ägde ju matchen och de hade många snygga chanser också. Älsklingen min... du måste inse sanningen:P

Nu ska jag gå och sova (gott).



Ensam en stund ikväll...

 Publicerat: 2009-04-29 @ 20:24:57

Ikväll är det Champions League match mellan Manchester United och Arsenal. Jag har tippat på 0-0, 1-0, 01 och 1-1. Hoppas iallafal på vinst på 1-0 för då slipper jag även höra Viktors skrytande om sitt lag och alla "Away boyz-låtar"!!!!!!Viktor är och sen matchen med några vänner på puben och jag är själv hemma en stund. *Snyft* Jag vill ju också se den men var inte bjuden :P "But I better be alone this evening" och gör som jag vill ;)

En konstig och vana sak som jag har varje gång jag har tränat är att jag trivs mina träningskläder... Jag kan sitta i dem några timmar efter träning innan jag hoppar in i duschen. Usch... det låter inte alls trevligt egentligen, men det är ju det jag gör... hehe. observerar att jag inte sitter länge till nu när det så varmt ute. FY...!

Fotograf: Jag :)  "Här är Kristianstad högskolan"

Det har varit otroligt fint väder idag och det var så skönt att cykla till skolan. Jag har tagit med mig en stor kaffekanna till fika med några i min grupp (då det var min tur idag). Det är tydligen ett sätt att umgås med mina lärarkollegor:) Jag har aldrig någonsin druckit så mycket kaffe som idag... fattar nu varför jag så pigg i hela kropp och själ:P

Vid lunchtiden fick jag gratis god thaimat hos en äldre vän som äger thaiaffär. Jag åt Graphaw Plar (en slags nudelsoppa med bamboskott och lite annat).... Åhh så gott så gott. Sedan blev jag bjuden på ett litet besök hos en annan vän som precis har öppnat en massage salong. Gick rung där och kollade läget och sedan satt vi och pratade bara.

fotograf: Jag  "En skön ansiktmassage"

Det var inte jag som låg där, hehe. Sånt har inte en student som jag råd med:P Jag bara satt där och njöt av musik och all doft där i stället.

Ja... nu är det nog dag för mig att duscha... ska lägga mig i soffan sen:)

Hoppas vädret håller sig imorgon:)



En vanlig veckodag(ar)

 Publicerat: 2009-04-28 @ 17:59:16

Följ min blogg med bloglovinHej. Har ni haft en bra dag? Det har jag :)
Igår var jag ganska duktig som pluggade ute på balkongen...även om det inte var sådär länge som jag hoppades på.


fotograf: Viktor Jönsson


Och så kom jag på att i fredags när vi satt ute på balkongen blev en flicka från min praktikplats på körd av en personbil på ena ben. vi såg inte när det hände men vi hörde när hon skrek "Ajjj hjälp, hjälp" Fy vad hemskt! Jag har fått veta det idag att hon har brutit ben och har inte blivit gipsat än:( Stackare!!!

Jag har tyvärr inte snackat mycket om Max och så hittar jag en ganska ny film då vi filmade honom strax efter att han har blivit klippt på klorna. Och så lät han så roligt samtidigt som han fick sin belöning. Kolla själv så förstår ni:)




Nu hinner jag inte skriva mer... ska hämta suchi...eller sushi.... MMMMmmmm vad gott det blir.....:P


Då var det helg igen.

 Publicerat: 2009-04-26 @ 13:12:57

Min helg började redan i torsdag och det kändes väldigt bra. Det vekar som om jag har lite för mycket att göra den här helgen att jag ibland inte hinner med skolan :P hehe... idag måste jag ta igen det. I torsdag var jag i Malmö och träffade Surri, May och en ny trevlig tjej, Sassi. Vi var och åt buffé på thairestaurang www.korrapong.se där de serverade riktigt THAI mat som inte är svenskad. Det var värt priset.


Vilket härligt gäng :)

Igår (lördag) var jag och hälsade på en vän till mig, Au som har en härlig liten bebis, nong Weangpink. Det var också Jo och Noon där. Det var trevligt. Vi åt mat och pratade och drack öl.





Ja det var en väldigt kortfattad sammanfattning där... hehe... jag har inte mycket tid till att beskriv allt detta... måste plugga (på balkongen) idag.... och det snart :P

Ha en underbar solig dag


Matte i skolan och jobb i em

 Publicerat: 2009-04-22 @ 21:47:53

Igår var jag ledig halvdag och på eftermiddag så fick jag extra jobba på Darin's. Idag var jag i skolan och vi fick pröva några matematiska övningar. Det var bland annat en uppgift där man laborerar med bokstäver och dess värde.
A = 1 kr
B = 2 kr
C = 3 kr
osv.
Ö = 29 kr
Först ska man ju värdera sitt eget namn genom att lägga ihop värdena. Mitt namn är värd 58 kronor :P
Sedan skulle vi hitta ett ord som är värd exakt 100 kr. Jag fick inte riktigt fullträff, men en av  mina kompisar kunde ett ord... och det var "TUTTAR".
Tänk vad vi skrattade då! Så ni som inte har något annat för er och vill utmana er själva kan testa det hemma och glöm inte att kommentara här senare om ni nu kan komma på ord som är exakt värt 100 kr:P
Jag har inte riktigt hittat ett själv så jag är självklart nyfiken ;)

Efter skolan blev det jobb och det var så jädrar mycket att göra, vilket är ganska skönt ändå. Men att springa fram och tillbaka och upp och ner,  från och till källare...då märkte jag att jag var trött :P
Sedan så missade jag ett trappsteg och ramlade på alla fyra.... tur var det att jag landade så annars hade jag inte kunnat gå hem idag.

Nu är det helg för min del och imorgon ska jag dra till Malmö och träffa mina flickor....


Nu ska jag vila mina trötta ben :)


Fick DVD:n idag :)

 Publicerat: 2009-04-20 @ 18:54:21

Ni undrar säkert vad det är för DVD jag pratar om. Den är från min förra kurs, musik och vi hade spelat in på vår sista redovisning. Jag är så stolt över mig själv att jag klarade många saker som jag inte hade kunnat innan... :)
Här kommer lite bilder från filmen...


Här spelade vi "Himlen runt hörnet" med Lisa Nilsson :)


Jag fick spela gitarr :)


"I wish I was a punk-rocker" Här ville jag spela på trummor så det svängde  :P


Glada gänget sjöng i kö med låten som vi valde ut... jag hänge med där ;)


Här var vår sista låt tillsammans:( Det var sorgligt men vi var ändå fyllda av glädje att vi hade varit SÅ grymt duktiga :)

Den här dokumentation är alltid bra att ha och åldras med. Kursen var väldigt bra och vi alla var mycket nöjda. Jag fick ju dra tillbaka mina tårar medan andra kunde inte låta bli och började lipa.


Ha det bra/Kram kram.

Så här har helgen varit

 Publicerat: 2009-04-19 @ 14:18:21

Jag älskar fredagkväll... varför? Jo..för då kan jag bara slappa i soffan med Viktor och se på Talang, Berg flytta in och kanske en film till. Vi såg på Angel med Helena Bergström och Rolf Lassgård. Den är helt ok..vi kollade bara för att den är delvis filmat i Thailand... :)

Jag har faktiskt 2 favoriter från Talang den här veckan och det är bland annat

 "Knäckebröddansen" och trolleri som tog mig med vinden "Charlie kopia"...

Viktor hade också fotbollsmatch i helgen och jag kunde följa med och kollade. Jag var där med Ingemar och Oskar. Viktor presterade bra, men det tyckte han inte själv:P Fint väder var det också :)

 Viktor (Nr 9) in action :)
Helgen har varit pullspikad. Jag var också på barnkalas hos Pi Ke (thaikompis) och sedan åkte vi ganska sent till 

 
Synd bara att vi missade mat och godis försäljning. Fan! Jag kunde köpa hem några goda saker ju. Men sammanfattningsvis så har min helg varit mycket trevligt:) Jag avslutade min helg med..

 en öl.....

Kram på er.... /Suchada


Fotbollmatch i onsdags...

 Publicerat: 2009-04-17 @ 13:53:17

på O'reallys här i Kristianstad. Stället var fullsatt och där visade de två matcher, Porto - Man U och Arsenal, Villa Real (tror jag). Tyvärr var det inte jag som bokade bord så jag, Viktor ochc hans pappa Ingemar hamnade vid Arsenal fans.

Aja... och vad färre hejaklack de hade... vi var i en liten del av lokalen, men resten var fullsatt med United fans... det var ju där jag skulle :P LOL Men som tur var såg jag ändå United matchen från stora skärm från andra sidan av lokalen. Jag beställde  Buffalo wings och de var mycket goda, men inte så starka. Servitör frågade såklart om jag tyckte den var stark så sa jag ...nej inte alls... " jag är imponerad" sa han. Hehehe... den smakade ju bara som sweet chilli sås, styrka var ju bara 4 av 10 :P ...men jag var nöjd med maten:) Tack Ingemar för att du bjöd oss på middag!

Resultatet blev det 0-1 till United :) Whiiiihiiiii  Det var spännande på slutet då United kan förlora om Port gjorde ett mål... Så ledning med ett mål var inte säkert för mitt lag :P men det gick bra till slut.


Vem gjorde mål om inte den kaxiga Kingen  "Ronaldo"....



Nästa match ska bli spännande och se :P Varför?? Jo united ska nämligen möta ett lika starkt lag som Arsenal.... och inte nog med det.. det är ju Viktors lag... hahahahaha Vem ska få jubla och vem ska trösta...? Det är nog bara vänta och se...

/Suchada


Påsk i Upplands Väsby

 Publicerat: 2009-04-16 @ 20:36:17

Här kommer en liten sammanfattning om hur min påsk har varit

mmm Lammmmmmmmmmmmm


Påskmiddag blev det lamm och ugnsbakadpotatis... mmm gott var det:)
Vem lagade maten? Ja..det är väl husets kock, Stefan, min pappa ;)




Här var kvällen gäster, farmor, mamma, Elin, pappa och faster Tove.  Trevligt hade vi.


Årets första grillning:) Lite annorlunda mat bara...hehe

Det blev även annan mat.. min första grillning i år:)


Ylva och Maja

Jag fick även träffa mina älskade vänner, Ylva och Maja.

Visst är vi söta ;)

..och umgick mycket med min underbara lillasyster, Elin. Jag saknar henne redan!

Hon verkar gilla kamera i alla fall :)

Elins nya vän, Mimmi. Lika knasiga är de.... hahahaha.
Alltså, påsk utan (rejält) sup i år :-P


Kom på mig själv att jag är ganska kass....

 Publicerat: 2009-04-16 @ 08:26:28

på webdesign. Hur fanken skapa man en snygg sida utan att behöver färdiga mall som finns här? Jag har tjuvtittat på Kenza och alla andra toppblogg så har de fixat så att det blir en hel annan form av blogg.... vill också ha en sådan.

*suck*

Idag ska jag till min praktikplats och ska genomföra min såkallad fältdag. Jag ska bara undersöka min klass matematikläroböcker. Det låter kanske ganska tråkigt för vissa, men andra tycker kanske det är intressant:P Jag tycker iallafall att det är intressant och lärorik. Hur ofta sitter man och granska all material man har framför sig?

Klockan är 8.30 och snart ska jag släpa mig själv till praktiken.

Hörs sen/

Suchada

Mitt första inlägg ;)

 Publicerat: 2009-04-15 @ 19:42:28

Då är det dags!

Whiiihii.... nu har även lilla jag skaffat mig en alldeles egen blogg..
Det sägs att det ska vara bra att få ut tankarna ibland..så vi får väl se om det blir bättre organisation och sortering i mitt lilla huvud:P

Det slogs mig att det kan också vara bra att börja blogga som alla andra...särskilt för mina nyfikna vänner och även min familj som bor så långt ifrån mig.

Nu kan de ju ha koll på mitt liv härnere i Skåne.

Det räcker nog gott och väl för mitt första inlägg :)

See ya... Ciao.