Även katter har sina regler

 Publicerat: 2009-10-24 @ 16:55:55

Regel nr 1

Pappersarbete:
Lägg dig på pappret så att det mesta av detta döljs under dig, eller i alla fall den viktigaste delen. Låtsas att du sover, men då och då sticker du ut tassen och slår till på pennan. Den som arbetar kommer att försöka distrahera dig, ignorera det och fortsätt. Kom ihåg att målet är att vara i vägen så mycket som möjligt och förhindra arbetet.




Regel nr 2
Att leka:
Sov ordentligt på dagen, så att du orkar leka under natten. Här nedanför är några av de viktigaste kattlekarna listade. Om du skulle göra ett litet misstag under leken och till exempel ramla av en stol, spela oberörd. Börja omedelbart slicka en kroppsdel och se ut som om det faktiskt var meningen att det skulle hända. Människan går alltid på det...

(Det har vi alltid problem med på nätterna. Max och Måns kan låtsats sova i sängen länge, men direkt när lamporna släcks så hoppar den ena katten ner och den andre följer efter. Ja, då börjar ju leken)



Regel nr 3
Laga mat:
När din människa lagar mat, sätt dig bakom hans ena häl. Du ses inte och därför har du större chans att bli trampad på och sen upplockad och tröstad kanske med en munsbit eller två.

Fler regler kommer senare via annat tillfälle.
/Suchada


♥ Kommentarer ♥
Postat av: Rosi

Hej gumman! såg nu att du hade blogg. Vad kul! Vad fin den är!...vill oxå lära mig att ha den såhär fin =)jag skaffade en igår...gå in på den. Vi hörs. Puss

2009-10-24 @ 17:47:09
URL: http://ninachika.blogg.se/
Postat av: Viktor

hehe! reglel nummer 3 e bös! kan dock inte utvärdera den i natt...

2009-10-24 @ 23:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback